zaterdag 8 november 2014

Kreadoe 2014

Woensdag 5 november om 8.45 stapte met zijn drietjes in de auto op weg naar de Kreadoe in de Jaarbeurs in Utrecht. We hadden er weer zin in. Na niet al te veel verkeershinder kwamen we om 9.45 aan in Utrecht, kaartjes hadden we al dus we konden zo naar binnen. Nou het leek wel of er 100.000 bussen vol met creatievelingen werden losgelaten hahahaha wat een drukte.
Maar het was supergezellig en we hebben heerlijk rond gesnuffeld. Ook wat bekenden gezien zoals Ineke Bezemer met haar prachtige kaarten die zij demonstreerde bij Syta van Gelderen. En Jolanda van Noor!design met enkele van haar team.
Mijn portemonnee heeft vaak open gestaan dus het geld heeft flink gerold maar ja daar heb ik dan ook wel voor gespaard en aardig wat van mijn kaarten verkocht.
ik laat maar meteen zien wat de buit is geworden.

dus we kunnen weer aan de slag. En wachten we weer vol spanning op volgend jaar als we weer een leuke dag hebben bij de Kreadoe.

Ik laat ook maar meteen mijn nieuwste kerstkaart zien, ik moest er best even aan wennen maar heb op facebook zulke leuke reacties gehad dat ik hem toch ook hier maar plaats
 Laat even een berichtje achter dat vind ik altijd leuk ook tips en idee├źn zijn altijd welkom

groetjes Jolanda

2 opmerkingen:

 1. Wauww wat heb je veel leuke spulletjes gekocht!
  Leuke kerstkaartheb je gemaakt.
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jolanda,
  Wat een superleuke spulletjes heb je gekocht!! Daar kan je weer prachtige kaartjes mee maken!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen