woensdag 25 juni 2014

Weer een weekje verder

En het is alweer donderdag, hebben we deze week nog iets meegemaakt?. Niet heel veel bijzonders behalve dan zaterdag. Toen zijn we een dagje naar de kinderen geweest die op vakantie zijn in Ewijk in Gelderland,
Een heerlijke dag genieten van het weer genieten van je kinderen en genieten van je kleinkind. 's Middags nog een bezoekje gebracht aan de Heilige Land stichting. "s Avonds gezellig aan de BBQ en toen weer naar huis. Zondag de hele dag werken. Het was gezellig druk in het zwembad.
Maandag een belangrijke dag voor onze voetballers maar ze hebben hun missie weer volbracht dus op naar de volgende fase.
Wat het kaartjes maken aangaat dat gaat ook zo zijn gangetje maar nog niets nieuws om te laten zien vandaar dat er nu een paar "oudjes" geplaatst gaan worden.Deze kaarten zijn in het afgelopen half jaar gemaakt met diverse mallen van MD en NOOR!design 
Ik hoop dat jullie de kaarten leuk vinden en laat eens een berichtje achter of nog leuker wordt volger van mijn blog.
groetjes en tot de volgende keer

4 opmerkingen:

 1. Hoi Jolanda,
  Welkom in blogland ik zie dat je nieuw bent. Het is heel gezellig om te bloggen en inspiratie bij elkaar op te doen. Super leuk je bent mijn honderste volgster geworden en ik bij jou nummer een. Ik wens je heel veel plezier met bloggen en kaartjes freubelen. Tot de volgende keer.
  O ja je kaartjes zijn leuk gemaakt hoor.
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaarten Jolanda, en zoals je ziet ik ben volger geworden. Ik vond het leuk je te zien vandaag. Fijne zondag en veel liefs.

  Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Huh, ik zie mijn reactie net meer. Dan nog eens...
  doordat je bij mij een reactie achterliet kon ik je blog vinden.
  Super leuk dat je mijn blog gevonden heb.
  Ik zie dat je hier nog niet lang bent in blogland, welkom en veel plezier hier.
  Ook jouw kaarten zijn super mooi. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen